Activitats dels Col·laboradors de la UCEcn

Universitat Catalana d'Estiu

El nostre projecte naix als anys 90 en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent. Era normal que, des del principi, hagi seguit el mateix format i tarannà que la universitat d'estiu més històrica i important dels Països Catalans.

La UCE també ofereix a l'agost un programa dedicat a la natura en el que participen sovint professors comuns amb la UCEcn.

Institució Catalana d'Història Natural (ICHN)

Actualment les activitats principals fan referència a l’organització de cicles de sessions científiques, jornades i seminaris tècnics i cursos naturalistes. També s’hi desenvolupen diverses activitats conjuntament amb altres entitats de caire naturalista i tasques d’assessorament a les institucions. Més recentment, s’han començat a desenvolupar diversos projectes relacionats amb la promoció de la recerca i la seva aplicació a la gestió i la conservació dels sistemes naturals.

 

Anualment es publica el Butlletí de la Institució Catalana d’Història Natural, que recull articles científics relacionats amb l’estudi dels organismes i dels sistemes naturals i la seva conservació. De manera no tan periòdica, també es publiquen treballs de recerca de caire més monogràfic en les col·leccions «Memòries i Treballs». La difusió dels treballs es realitza aprofitant les noves tecnologies de la informació.

 

ICHN web

Els Cursos Naturalistes de la Institució 2014
Programa_Cursos_2014.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.9 MB]
Descarga

Agenda XXI escolar

El dia 25 de juny comença el termini d'inscripcions i petició de subvencions per l'Agenda 21 Escolar de Barcelona.
 
Si alguna escola que no forma part de la xarxa d'escoles de l'A21E de BCN vol iniciar un projecte, trobarà tota la informació a:
 
Formació del professorat i altres ofertes formatives per la comunitat educativa: http://www.sostenibilitatbcn.cat/index.php/formacio


Boletín de noticias

Vols rebre informació al dia dels cursos, ofertes, descomptes? Apunta't al butlletí

Les nostres seus

Escola de Natura Angeleta Ferrer

Masia Can Miravitges, 16

08916 Badalona (Barcelona)

Telf: 93-395-01-05

 

Col·legi Biòlegs de Catalunya

C/ Consell de Cent, 373-375, 1r 1ª

08009 Barcelona (Barcelona)

Telf: 93-487-61-59

 

Parc de la Serralada de Marina

Ctra. B-500, km 6

08391 Tiana (Barcelona)

Telf: 93-395-63-36

 

Institut Pompeu Fabra
C/ Molí de la Torre 34-58
Badalona (Parc Serentill, Bufalà)

Telf: 93-383-63-11